Blumberg clinics

Wil je weer een volle glimlach?

Geplaatst op

Veel mensen hebben geen last van hun gebit, maar ze zijn er soms ook niet helemaal tevreden over. Dat heeft te maken met de kleur of stand van de tanden. Andere mensen willen graag een nieuw gebit. Dan kun je voor een ouderwets kunstgebit kiezen, maar er zijn ook nog andere opties. Je wilt misschien wel nieuwe tanden, maar niet dat aloude kunstgebit. Dus wat kun je dan doen? Bij Implantologie Amsterdam kun je weer een volle glimlach krijgen. Hoe dat precies zit, nemen we hieronder met je door. 

Implantaten

De laatste jaren is het erg populair om implantaten te nemen. Je krijg dan in feite kunsttanden, maar deze worden permanent in je kaak gemaakt. Dit maakt het mogelijk om er uiteindelijk een klikgebit op te zetten of diverse kunsttanden. Je schroeft de kunsttand erop en niemand zal zien dat het een kunsttand is. Implantaten en kunsttanden zijn niet heel erg goedkoop, maar hebben wel een zeer betrouwbare kwaliteit. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een klikgebit te nemen. Dan heb je minder implantaten en zo is het voordeliger om weer die witte smile te hebben. 

Andere mogelijkheden 

Het is ook mogelijk om op andere manieren een mooie witte glimlach te krijgen. Zo is het gemakkelijk om facings te laten zetten. Dat is een manier om je tanden als het ware te laten reconstrueren. Wanneer je schuine tanden hebt of een verkleurde tand, dan is het mogelijk om ze helemaal wit te maken met facings. 

Laat je tanden bleken

Om nog sneller een hagelwit gebit te krijgen, is het mogelijk om je tanden te laten bleken. Dat kan heel gemakkelijk bij de tandarts. Deze maakt gebruik van een speciale gel met peroxide erin. Daarmee is het mogelijk om de kleur van je tanden witter te maken. Je kunt zelf kiezen hoe wit ze moeten worden. We raden je altijd aan om te gaan voor een lichte tint die er ook enigszins natuurlijk uitziet. Veel succes!

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een site met enthousiaste schrijvers die het graag hebben over de wereld van de cosmetische behandelingen.

Contactgegevens

Via info @ blumberg clinics.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden