Voordelig Dag tarief

Haartransplantatie in 1 dag

 

Haartransplantatie FUE methode +/- 1500 haren kunt u nu voor een dagtarief laten uitvoeren. Het dagtarief is € 2500,-.

Mist u de tijden waarin u nog een volle bos haar had? Vermindering van het haar op uw hoofd is tegenwoordig geen probleem meer. De succesvolle haartransplantatie van Blumberg Clinics geeft een uitstekend resultaat.

Voor een gratis consult op maat kunt u nu een kosteloze afspraak maken met Dr. Imani om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Voor het maken van een gratis consult belt u naar 020-4400440  (Amstelveen)
Profiteer van deze unieke mogelijkheid!

 

ACTIE Restylane creme

restylane-night-serum nightcream_l

ACTIE de eerste 40 klanten krijgen bij een filler behandeling een GRATIS Restylane night cream of night serum t.w.v €50. Wees er snel bij! Bel ons voor een afspraak 020-4400440

Restylane Night Cream
is een zachte, hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes. Herstelt de natuurlijke gezondheid van uw huid. De Restylane Night Cream bevat actieve bestanddelen die het verouderingsproces van de huid helpen te neutraliseren en die de natuurlijke balans en schoonheid van de huid beschermen. De structuur van deze crème lijkt sterk op die van de huid, waardoor de huidbarrière wordt versterkt en de huid ’s nachts kan ademen en herstellen.

Restylane Night Serum
is een zeer rijke en actieve microformule. Uw rimpels en pigmentvlekken verminderen. De unieke formule van Restylane Night Serum zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen ’s nachts goed worden verspreid en door de huid worden opgenomen. Uw huid zal steviger worden en beter gehydrateerd zijn, met als resultaat een stralende huid met een gelijkmatigere huidtextuur en teint. De eerste resultaten zijn binnen een maand zichtbaar.

Blumberg Giftcard

blumberg-clinics-giftcard

Blumberg Gift Card

Zoekt u een origineel cadeau?

Maak iemand gelukkig met een Blumberg Clinics Gift Card.

Een Blumberg Clinics Gift Card is 6 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. En is te gebruiken voor alle behandelingen. Kom gerust bij ons langs en wij maken uw Gift Card in orde.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.
Dan sturen wij u de Blumberg Gift Card toe.

De lancering van een nieuwe website!

Onze nieuwe website is een feit! Aangezien we vanaf heden in een nieuw pand zitten en een nieuwe huisstijl hebben hoort daar vanzelfsprekend ook een nieuwe website bij. Afgezien van een nieuwe stijl, is ook onze focus veranderd en richten we ons steeds meer op online oplossingen en online resultaat.