Voordelig Dag tarief

ACTIE Restylane creme

restylane-night-serum nightcream_l

ACTIE de eerste 40 klanten krijgen bij een filler behandeling een GRATIS Restylane night cream of night serum t.w.v €50. Wees er snel bij! Bel ons voor een afspraak 020-4400440

Restylane Night Cream
is een zachte, hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes. Herstelt de natuurlijke gezondheid van uw huid. De Restylane Night Cream bevat actieve bestanddelen die het verouderingsproces van de huid helpen te neutraliseren en die de natuurlijke balans en schoonheid van de huid beschermen. De structuur van deze crème lijkt sterk op die van de huid, waardoor de huidbarrière wordt versterkt en de huid ’s nachts kan ademen en herstellen.

Restylane Night Serum
is een zeer rijke en actieve microformule. Uw rimpels en pigmentvlekken verminderen. De unieke formule van Restylane Night Serum zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen ’s nachts goed worden verspreid en door de huid worden opgenomen. Uw huid zal steviger worden en beter gehydrateerd zijn, met als resultaat een stralende huid met een gelijkmatigere huidtextuur en teint. De eerste resultaten zijn binnen een maand zichtbaar.

Blumberg Giftcard

blumberg-clinics-giftcard

Blumberg Gift Card

Zoekt u een origineel cadeau?

Maak iemand gelukkig met een Blumberg Clinics Gift Card.

Een Blumberg Clinics Gift Card is 6 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. En is te gebruiken voor alle behandelingen. Kom gerust bij ons langs en wij maken uw Gift Card in orde.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.
Dan sturen wij u de Blumberg Gift Card toe.

De lancering van een nieuwe website!

Onze nieuwe website is een feit! Aangezien we vanaf heden in een nieuw pand zitten en een nieuwe huisstijl hebben hoort daar vanzelfsprekend ook een nieuwe website bij. Afgezien van een nieuwe stijl, is ook onze focus veranderd en richten we ons steeds meer op online oplossingen en online resultaat.