Blumberg clinics

Lippen opvullen voor mooie en volle lippen

Geplaatst op

Tegenwoordig kiezen steeds meer vrouwen ervoor om kleine ingrepen te laten doen aan hun uiterlijk. Lippen opvullen is hierbij een van de meest populaire ingrepen. Volle lippen is voor velen een must have. Wil jij veilig je lippen opvullen? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor je een cosmetische kliniek bezoekt.

Lippen opvullen: is het veilig?

Zoals met de meeste plastische chirurgie zul je je waarschijnlijk afvragen of de ingreep veilig is. Gelukkig is je lippen opvullen een van de veiligste cosmetische ingrepen die je kunt verrichten. Dat komt omdat de lippen worden geïnjecteerd met hyaluronzuur, een tijdelijke filler die over tijd verdwijnt. Hyaluronzuur is al van nature aanwezig in onze huid en kan dus geen kwaad. Dit heeft als gevolg dat de kans op allergische reacties of zwellingen erg klein zijn bij het lippen opvullen.

Zoals hierboven werd genoemd zijn de fillers tijdelijk en is het niet nodig om het te laten verwijderen: dat gaat namelijk vanzelf. Ongeveer na zes maanden zul je je lippen opnieuw laten vullen. Doe je dat niet, dan zullen je lippen in hun originele staat terugkeren. 

Het verloop van een fillerbehandeling

Een fillerbehandeling is zo gebeurd. Binnen tien minuten kan het al gedaan zijn! Je bepaalt zelf hoeveel hyaluronzuur er in je lippen wordt gespoten. Dit kun je natuurlijk bespreken met je behandelaar die je meer kunt vertellen over het eindresultaat. Hoe meer hyaluronzuur, hoe groter je lippen zullen worden. Het resultaat zal direct zichtbaar zijn. 

Je kunt na de behandeling lippen opvullen eigenlijk meteen door met je dagelijkse bezigheden. Het is zelfs mogelijk om make-up op te doen, al dien je wel voorzichtig te zijn met je lippen. In de eerste paar dagen kun je last hebben van de fillers, maar dit zal al snel wegtrekken. Na twee weken moeten de zwellingen zijn weggetrokken en kun je het echte eindresultaat bewonderen. Zo zie je maar dat je lippen opvullen een veilige ingreep is die ontzettend snel kan worden uitgevoerd. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de behandeling laat doen bij een erkende cosmetische kliniek met de juiste kwalificaties.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een site met enthousiaste schrijvers die het graag hebben over de wereld van de cosmetische behandelingen.

Contactgegevens

Via info @ blumberg clinics.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden