Haartransplantatie Amsterdam

Blumberg Clinics is een toonaangevende specialist op het gebied van haartransplantatie bij mannen en vrouwen in de regio Amsterdam.

Bij ons bent u verzekerd van een succesvolle behandeling. Onze kliniek bevind zich op 8km van het centraal station in Amsterdam. Omdat kwaliteit voor zich spreekt, hoeven wij niet te stunten met de prijs voor haartransplantatie. Wordt u langzaamaan kaal of heeft u een terugtrekkende haarlijn en verlangt u terug naar de tijd dat u een volle bos met haar had? Dan komt u naar Blumberg Clinics. Voor het creëren van een perfecte haardichtheid maken onze artsen gebruik van een geavanceerde en succesvolle methode: FUE. Deze methode van haartransplantatie is pijnloos en levert zowel bij mannen als bij vrouwen snel een natuurlijk resultaat op.

haartransplantatie regio amsterdam

Haartransplantatie nabij Amsterdam: geavanceerde en succesvolle methode

Als u een haartransplantatie laat uitvoeren bij Blumberg Clinics nabij Amsterdam, geven wij u eerst een gratis consult. Tijdens dit consult informeren wij u over de mogelijkheden, de prijs en de kwaliteit van onze haartransplantatie. Bij een haartransplantatie wordt bij mannen of vrouwen op een sterk behaarde plaats een gezond haarzakje weggehaald. Vaak is dit een plek achterop het hoofd, de zogenaamde haarkrans. Het gezonde haarzakje wordt vervolgens verplaatst naar een kale plek of een plek waar de haardichtheid laag is. Omdat deze haarzaakjes afkomstig zijn uit de haarkrans, zijn ze niet gevoelig voor Dihydrotestosteron, wat haarverlies veroorzaakt. Zodoende kunt u na een tijdje weer genieten van een volle haarbos.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek zullen de prijzen, ervaringen van anderen en het te verwachten resultaat aan bod komen.

.

Onze haartransplantatie specialist aan het woord

.

Kunnen wij u helpen?

Vraag een gratis consult aan!

Stel uw vraag aan onze specialisten

Vraag vrijblijvend een gratis consult aan voor deskundig advies op maat.

Wij zijn aangesloten bij: