Veel gestelde vragen over FUE haartransplantatie

Dr Farzad Imani beantwoord een aantal veelgestelde vragen over FUE haartransplantatie

Wordt mij haar altijd kaalgeschoren voor de behandeling?
– Dat is afhankelijk van de te behandelen regio. Bij kleine plekken wordt niet geschoren, en vaker kiezen mensen voor een marine kapsel.  We proberen altijd samen met de patiënt tot de juiste kapsel te komen die de patiënt het minst belast waardoor de dagelijkse werkzaamheden snel hervat kunnen worden.

Kan een behandeling altijd in een keer of zijn er altijd meer nodig?
– Dat ligt er aan of er genoeg haren aanwezig zijn in de donor regio. Een enkele behandeling is vaak voldoende. Wanneer een grotere dichtheid gewenst wordt dan kan na 9 maanden een kleine sessie worden uitgevoerd. Wij vinden meer dan 50 grafts per 1cm2 niet verantwoord. Indien er meer dan dit geplaatst wordt neemt de kans op complicaties toe omdat bijvoorbeeld de toevoer van bloed ontoereikend wordt voor 70-80 grafts per 1cm2. Ook kan er beschadiging aan de huid optreden en neemt de overlevingskans van de grafts af als ze te dicht bij elkaar geplaatst worden.

Wat kost een fue behandeling ongeveer bij behandeling van een kruin?
– Wij kunnen een kruin goed behandelen vanaf € 2500,-

Wat is de beste leeftijd voor een fue behandeling?
– De gemiddelde leeftijd voor een optimale behandeling ligt zo rond de dertig jaar. Dit verschilt uiteraard per persoon en geslacht en hangt enorm af van de stabilisatie van het kaal worden proces.

Moet ik altijd medicijnen blijven slikken zodat de haren beter blijven zitten?
– Nee, de haren die wij plaatsen vallen niet uit.

Zijn er alternatieven voor FUE haartransplantatie?
– Naast FUE haartransplantaties bestaat er ook een FUT methode. Bij de FUT methode worden stukken huid weg genomen, vaak aan de achterzijde van het hoofd. Uit de weg genomen huid worden dan de haartjes gehaald en deze haartjes worden vervolgens weer terug geplaatst. Aangezien dit kan zorgen voor grote littekens en minder succesvol is gebruiken wij de FUT methode niet.

Kan ik de behandeling in termijnen betalen?
– Onze filosofie is dat we patiënten niet schaden ook niet financieel. In termijnen betalen betekent dat patiënt ergens een lening moet aansluiten, wij vinden dat niet verantwoord voor een cosmetische behandeling.

 

.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

.

.

Meer over onze haartransplantatie behandelingen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *