ACTIE Restylane creme

restylane-night-serum nightcream_l

ACTIE de eerste 40 klanten krijgen bij een filler behandeling een GRATIS Restylane night cream of night serum t.w.v €50. Wees er snel bij! Bel ons voor een afspraak 020-4400440

Restylane Night Cream
is een zachte, hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes. Herstelt de natuurlijke gezondheid van uw huid. De Restylane Night Cream bevat actieve bestanddelen die het verouderingsproces van de huid helpen te neutraliseren en die de natuurlijke balans en schoonheid van de huid beschermen. De structuur van deze crème lijkt sterk op die van de huid, waardoor de huidbarrière wordt versterkt en de huid ’s nachts kan ademen en herstellen.

Restylane Night Serum
is een zeer rijke en actieve microformule. Uw rimpels en pigmentvlekken verminderen. De unieke formule van Restylane Night Serum zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen ’s nachts goed worden verspreid en door de huid worden opgenomen. Uw huid zal steviger worden en beter gehydrateerd zijn, met als resultaat een stralende huid met een gelijkmatigere huidtextuur en teint. De eerste resultaten zijn binnen een maand zichtbaar.