Veel gestelde vragen over FUE haartransplantatie

Dr Farzad Imani beantwoord een aantal veelgestelde vragen over FUE haartransplantatie

Wordt mij haar altijd kaalgeschoren voor de behandeling?
– Dat is afhankelijk van de te behandelen regio. Bij kleine plekken wordt niet geschoren, en vaker kiezen mensen voor een marine kapsel.  We proberen altijd samen met de patiënt tot de juiste kapsel te komen die de patiënt het minst belast waardoor de dagelijkse werkzaamheden snel hervat kunnen worden.

Kan een behandeling altijd in een keer of zijn er altijd meer nodig?
– Dat ligt er aan of er genoeg haren aanwezig zijn in de donor regio. Een enkele behandeling is vaak voldoende. Wanneer een grotere dichtheid gewenst wordt dan kan na 9 maanden een kleine sessie worden uitgevoerd. Wij vinden meer dan 50 grafts per 1cm2 niet verantwoord. Indien er meer dan dit geplaatst wordt neemt de kans op complicaties toe omdat bijvoorbeeld de toevoer van bloed ontoereikend wordt voor 70-80 grafts per 1cm2. Ook kan er beschadiging aan de huid optreden en neemt de overlevingskans van de grafts af als ze te dicht bouwklaar geplaatst worden.

Wat kost een fue behandeling ongeveer bij behandeling van een kruin?
– Wij kunnen een kruin goed behandelen vanaf € 2500,-

Wat is de beste leeftijd voor een fue behandeling?
– De gemiddelde leeftijd voor een optimale behandeling ligt zo rond de dertig jaar. Dit verschilt uiteraard per persoon en geslacht en hangt enorm af van de stabilisatie van het kaal worden proces.

Moet ik altijd medicijnen blijven slikken zodat de haren beter blijven zitten?
– Nee, de haren die wij plaatsen vallen niet uit.

Zijn er alternatieven voor FUE haartransplantatie?
– Naast FUE haartransplantaties bestaat er ook een FUT methode. Bij de FUT methode worden stukken huid weg genomen, vaak aan de achterzijde van het hoofd. Uit de weg genomen huid worden dan de haartjes gehaald en deze haartjes worden vervolgens weer terug geplaatst. Aangezien dit kan zorgen voor grote littekens en minder succesvol is gebruiken wij de FUT methode niet.

Kan ik de behandeling in termijnen betalen?
– Onze filosofie is dat we patiënten niet schaden ook niet financieel. In termijnen betalen betekent dat patiënt ergens een lening moet aansluiten, wij vinden dat niet verantwoord voor een cosmetische behandeling.

 

.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

.

.

Meer over onze haartransplantatie behandelingen:

VIDEO – Alles over haartransplantatie door Dr. Farzad Imani

Een succesvolle haartransplantatie?
Behandeling in het buitenland?

Specialist in FUE haartransplantaties Dr. Farzad Imani legt uit hoe het zit.
.


.

Bent u benieuwd wat Dr. Farzad Imani voor u kan betekenen?
Heeft u ook een vraag over haartransplantatie?

Wij helpen u graag!
Voor een gratis kennismaking/onderzoek belt u met 020-4400440.
Of bezoek onze website: http://www.blumbergclinics.nl/haartransplantatie/

.

Wij zijn aangesloten bij:

Voordelig Dag tarief

Haartransplantatie in 1 dag

 

Haartransplantatie FUE methode +/- 1500 haren kunt u nu voor een dagtarief laten uitvoeren. Het dagtarief is € 2500,-.

Mist u de tijden waarin u nog een volle bos haar had? Vermindering van het haar op uw hoofd is tegenwoordig geen probleem meer. De succesvolle haartransplantatie van Blumberg Clinics geeft een uitstekend resultaat.

Voor een gratis consult op maat kunt u nu een kosteloze afspraak maken met Dr. Imani om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Voor het maken van een gratis consult belt u naar 020-4400440  (Amstelveen)
Profiteer van deze unieke mogelijkheid!

 

ACTIE Restylane creme

restylane-night-serum nightcream_l

ACTIE de eerste 40 klanten krijgen bij een filler behandeling een GRATIS Restylane night cream of night serum t.w.v €50. Wees er snel bij! Bel ons voor een afspraak 020-4400440

Restylane Night Cream
is een zachte, hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes. Herstelt de natuurlijke gezondheid van uw huid. De Restylane Night Cream bevat actieve bestanddelen die het verouderingsproces van de huid helpen te neutraliseren en die de natuurlijke balans en schoonheid van de huid beschermen. De structuur van deze crème lijkt sterk op die van de huid, waardoor de huidbarrière wordt versterkt en de huid ’s nachts kan ademen en herstellen.

Restylane Night Serum
is een zeer rijke en actieve microformule. Uw rimpels en pigmentvlekken verminderen. De unieke formule van Restylane Night Serum zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen ’s nachts goed worden verspreid en door de huid worden opgenomen. Uw huid zal steviger worden en beter gehydrateerd zijn, met als resultaat een stralende huid met een gelijkmatigere huidtextuur en teint. De eerste resultaten zijn binnen een maand zichtbaar.

Blumberg Giftcard

blumberg-clinics-giftcard

Blumberg Gift Card

Zoekt u een origineel cadeau?

Maak iemand gelukkig met een Blumberg Clinics Gift Card.

Een Blumberg Clinics Gift Card is 6 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. En is te gebruiken voor alle behandelingen. Kom gerust bij ons langs en wij maken uw Gift Card in orde.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.
Dan sturen wij u de Blumberg Gift Card toe.

De lancering van een nieuwe website!

Onze nieuwe website is een feit! Aangezien we vanaf heden in een nieuw pand zitten en een nieuwe huisstijl hebben hoort daar vanzelfsprekend ook een nieuwe website bij. Afgezien van een nieuwe stijl, is ook onze focus veranderd en richten we ons steeds meer op online oplossingen en online resultaat.