Haartransplantatie met Hypothermosol

Optimale overlevingskansen van grafts met Hypothermosol

Een belangrijke factor voor een goed uitgevoerde haartransplantatie is het juist behandelen van de grafts wanneer deze uit het lichaam van de patiënt zijn gehaald. Wanneer een haar follikel en weefsel wordt verwijderd (zelfs voor een hele korte periode) wordt het normale proces verstoord. Door afwezigheid van essentiële stoffen zoals glucose en zuurstof verliezen cellen hun normale stofwisseling om in leven te blijven. Met de hedendaagse moderne technieken en protocollen worden steeds meer haar follikels geïmplanteerd. Sessies die langer duren dan 6-8 uur zijn geen uitzondering meer waardoor de overlevingsfactoren voor de grafts steeds belangrijker wordt.

Sinds 2013 gebruikt Drs. Farzad Imani bij al zijn haartransplantaties Hypothermosol als opslag medium. Na de grafts voorzicht te hebben uitgehaald worden deze direct in Hypothermosol vloeistof geplaatst. Dit zorgt voor grotere overlevingskans van de grafts en is daarom belangrijk voor een goed resultaat.
.

Hypothermosol

Wat is Hypothermosol precies?

HypoThermosolis is de vloeistof waar in de grafts bewaard blijven tijdens de behandeling. Het is een hypothermische opslag medium die de juiste antioxidanten en materialen bevat voor een maximale overlevingskans van kostbare grafts buiten het lichaam. Het is gemaakt voor maximale biologische stabiliteit tussen 2-8 graden Celsius. Door de eigenschappen van deze speciale vloeistof worden door de temperatuur-geïnduceerde stress reactie in de cel (door koelen buiten het lichaam en vervolgens weer opwarmen voor de haartransplantatie) vermindert. HypoThermosol bevat vele componenten die vrije radicalen verminderen, een buffer vormen voor pH, osmotische buffer, energie substraten en ionische concentratie zorgen voor een gebalanceerde intracellulaire waarden in een lage temperatuur. Hypothermosol is bewezen veel effectiever te zijn dan andere ontwikkelde mediums voor haartransplantatie.

Behandeling met Hypothermosol is standaard inbegrepen bij iedere behandeling!

.

Wilt u een haartransplantatie ondergaan?

Laat u zich goed informeren over een haartransplantatie behandeling met Hypothermosol. Ga niet zomaar af op mooie verhalen op internet maar zorgt dat u een eerlijk advies ontvangt. Wij helpen u graag.

.

Onze haartransplantatie specialist aan het woord

.

VEILIGHEID
Al onze behandelingen voldoen aan de strenge eisen van de inspectie van gezondheidszorg. Onze specialisten maken gebruik van de beste en meest veilige behandelmethodes.

KWALITEIT & BETAALBAAR
Iedereen moet kunnen rekenen op goede zorg. Wij houden ons scherp aan de hoogste eisen omtrent hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Wij bieden zorg van hoge kwaliteit, toegankelijk en betaalbaar en doen onze uiterste best een zo hoog mogelijk niveau na te streven. Nu, en de toekomst.

.

Kunnen wij u helpen?

Vraag een gratis consult aan!

.

Wij zijn aangesloten bij: